Steun ons en help Nederland vooruit

donderdag 23 november 2017

Kandidaten D66 Krimpen aan den IJssel klaar voor Gemeenteraadsverkiezingen 2018!

D66 Krimpen aan den IJssel heeft via een interne verkiezing de kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen in 2018 vastgesteld. In totaal staan er 6 kandidaten op de lijst. Arjan Neeleman (foto) is al eerder op democratische wijze als lijsttrekker gekozen.

Dit zijn de kandidaten die voor D66 Krimpen aan den IJssel worden voorgesteld.

Arjan Neeleman – D66 fractievoorzitter sinds 2010, gedreven, kritisch en resultaatgericht als raadslid, betrokken en bewust bezig Krimpen aantrekkelijker te maken als mede-initiatiefnemer en bestuurslid van Stichting Krimpen Presents en overdag actief als zelfstandig financieel adviseur voor lokale overheden. Popelt om ook de komende jaren een stevig sociaalliberaal geluid in Krimpen aan den IJssel uit te dragen.

Larry Köster – Ziet zijn kinderen graag opgroeien in een gemeenschap waar wederzijds respect vanzelfsprekend is en waar iedereen, ongeacht overtuiging, afkomst of geaardheid, optimale kwaliteit van leven kan vinden. Naast zijn huidige rol als burgerraadslid voor D66 organiseert hij mede de jaarlijkse muziekevenementen van Krimpen Presents. Maakt graag als creatieve verbinder lokaal het verschil.

Floor van Delden – Enthousiast, betrokken en positief. Opgegroeid in Krimpen aan den IJssel en na een periode van 10 jaar in het centrum van Rotterdam gewoond te hebben sinds een aantal jaar weer terug in Krimpen met het gezin. Zet zich graag in voor een groen en levendig Krimpen. Werkzaam bij de RET als P&O-er.

Lenneke Laurens – Actief sinds 2006 voor D66 Krimpen, voorstander van meer groen in het dorp en minder steen, duurzaam omgaan met de middelen en natuur die we hebben. Zoekt samenwerking waar het kan maar met behoud van standpunten van D66.

Anja Mastenbroek –Sinds 1993 actief D66-lid in Krimpen aan den IJssel. Door haar vrijwilligerswerk, o.a. voor Adviesraad Sociaal Domein, zit zij in de haarvaten van de Krimpense samenleving.

Rutger van den Bosch – Staat met zijn democratische enkels midden in de Krimpense samenleving. Cultuur, sport, onderwijs, en jongeren zijn onderwerpen waar hij dagelijks mee te maken heeft. Trots op zijn initiatieven Stichting Krimpen Presents en Cultuurwerkplaats Krimpen. Twee voorbeelden waar Krimpen echt gezelliger van is geworden. Geen loze woorden, maar tastbare resultaten.

De voorzitter van D66 Krimpen Marlyn Neeleman-Malawau is erg blij met de lijst: “Ik heb veel vertrouwen in deze mooie mix van ervaren en nieuwe gezichten. Deze mensen zijn vol ambitie, ieder op zijn eigen terrein. We gaan weer een periode van 4 jaar in waarin we het verschil kunnen maken voor Krimpen aan den IJssel.”

De gemeenteraadsverkiezingen vinden plaats op 21 maart 2018.