Steun ons en help Nederland vooruit

dinsdag 29 mei 2018

Beoogde Krimpense coalitie heeft vertrouwen in de toekomst!

De voorgenomen coalitie van Stem van Krimpen, Leefbaar Krimpen, VVD en D66 is na afgelopen vrijdag voor de derde keer bij elkaar geweest en heeft een planning opgesteld om voor het zomerreces een coalitieakkoord te presenteren.

Tijdens deze bijeenkomsten zijn goede discussies gevoerd en zijn de vier partijen nader tot elkaar gekomen. De komende weken komen de partijen meerdere malen bij elkaar om verder gestalte te geven aan een coalitieakkoord in het belang van heel Krimpen aan den IJssel.

‘Wij zullen periodiek communiceren over de voortgang van de onderhandelingen.’ zegt Kirsten Jaarsma namens de vier partijen.

“Uiteraard betreuren wij het vertrek van twee raadsleden van Leefbaar Krimpen en vinden het spijtig dat zij deze spannende reis niet met ons willen maken. Wij wensen hen veel succes met hun nieuwe partij en hopen constructief met hen en de hele gemeenteraad de komende jaren samen te werken.’  Aldus Jaarsma.

De voorgenomen coalitie van elf zetels voelt zich inmiddels een hecht en stabiel collectief en ziet de toekomst met vertrouwen tegemoet.

‘Het coalitieakkoord komt er!’, besluit Jaarsma.