Steun ons en help Nederland vooruit

dinsdag 5 maart 2019

D66 kandidaten Provinciale Staten op campagne in Krimpen aan den IJssel

Op zaterdag 9 maart 2019 brengt een delegatie van de D66 kandidaten voor de Provinciale Staten verkiezingen op 20 maart een bezoek aan Krimpen aan den IJssel. Van 09.30 tot 10.30 uur zullen de kandidaten aanwezig zijn op en rondom het winkelcentrum Crimpenhof om met inwoners in gesprek te gaan.

Onder het motto “Energie voor de toekomst” voeren de D66 kandidaten campagne voor een schoner en innovatiever Zuid Holland. De hoofdthema’s zijn Schone energie, Schone mobiliteit en Behoud van de natuur. Ook in Krimpen aan den IJssel horen ze graag van de inwoners wat de wensen en ideeën zijn voor een goed provinciaal beleid. Zeker met alles wat er speelt rond de energietransitie en de mogelijke nieuwe oeververbinding en de Algerabrug problematiek is er alle aanleiding om met deze kandidaten in gesprek te gaan. Ook onze lokale D66-ers zijn aanwezig.