Steun ons en help Nederland vooruit

woensdag 3 april 2019

Inbreng D66 in debat inzake Facebook post burgemeester Martijn Vroom op 2 april 2019

Een bijzondere extra raadsvergadering naar aanleiding van de eerdere uitlatingen van burgemeester Martijn Vroom op social media. Vanuit D66 heeft fractievoorzitter Larry Köster benadrukt dat Dhr.Vroom als verbindende schakel en bruggenbouwer in gebreke is gebleven en roept de burgemeester op tot zelfreflectie. Dit heeft geleid tot het indienen van een motie van treurnis, samen met de fracties Leefbaar Krimpen, Krimpens Belang, Stem van Krimpen en PvdA. Deze motie is bedoeld als “stootblok” om dergelijke uitlatingen in de toekomst te voorkomen. Vanaf dit punt hebben we er vertrouwen in dat de burgemeester er alles aan zal doen om dit het geschonden vertrouwen te herstellen en de verbindende schakel en bruggenbouwer te zijn te zijn voor alle inwoners van kleurrijk Krimpen aan den IJssel. Lees de gehele bijdrage van Larry Köster.