Steun ons en help Nederland vooruit

vrijdag 12 juli 2019

Krimpen moet en gaat op de schop!

Gisteravond (11 juli) vond de bespreking over de kadernota plaats in Krimpen aan den IJssel. D66 heeft de overige partijen opgeroepen om dan ook met concrete kaders te komen om de financiële uitdagingen de komende jaren het hoofd te bieden. Helaas werd dit niet gesteund door de overige partijen.
In zijn bijdrage deelde onze fractievoorzitter Larry Köster wel werkhandschoenen uit voor het college. Zij moeten aan de slag met de her/verbouwing van Krimpen! Wethouder Financiën Arjan Neeleman reageerde hierop door tijdens zijn bijdrage met een bouwhelm op te spreken.
De boodschap is duidelijk: Krimpen moet en gaat op de schop om de financiële uitdagingen te lijf te gaan en tegelijkertijd ook het hoofd te bieden aan andere grote uitdagingen o.a. op het gebied van duurzaamheid, klimaat en cultuur.
Hier vind je de bijdrage terug van de fractievoorzitter.