Steun ons en help Nederland vooruit

donderdag 16 januari 2020

Openbare vergadering raadsfractie D66 Krimpen over toekomst Kleurrijk Krimpen

U bent van harte welkom!

Op maandag 27 januari 2020 houdt de D66 gemeenteraadsfractie een openbare fractievergadering, om 20.00 uur in Cultureel centrum De Tuyter. Tijdens deze vergadering kunnen alle belangstellende inwoners hun vragen stellen over de huidige politieke crisis en de beoordeling van D66 daarvan. D66 wil in alle openheid verantwoording afleggen over haar rol in deze situatie en graag bespreken wat de plannen voor de nabije toekomst zijn.

Fractievoorzitter Larry Koster zegt daarover: “In de dagen na de raadsvergadering van 7 januari heb ik veel vragen gekregen van mensen die teleurgesteld waren dat de twee lokale partijen de aan hen gestelde vragen niet beantwoordden. Daarom hebben we besloten om onze eerstvolgende fractievergadering bewust als openbare vergadering aan te kondigen. Iedere inwoner heeft recht om antwoord te krijgen op de vragen die hij of zij heeft over wat er is gebeurd en wat er in de toekomst moet gaan gebeuren”.

D66 heeft in de raadsvergadering van 7 januari nogmaals uitgesproken dat de partij verbaasd is over wat er is gebeurd. De partij heeft aangegeven dat volgens D66 de breuk niet nodig was geweest en dat ze wil blijven samenwerken met andere partijen om Krimpen mooier en kleurrijker te maken. Iedere inwoner moet de vrijheid en gelegenheid krijgen om zijn leven zo in te richten als hij of zij wil.